MENÜ

Töpi oldala
A tinik kedvence

Az alábbi információkat az ekszerek.hupont.hu oldalon találtam.


 

ACHÁT

Az achát stabilizáló és erősítő hatású, elősegíti a belső egyensúlyt.

Az achát kő gyógyít, biztonságérzetet teremt, ellazít. Segít Önnek, hogy úgy fogadja el magát ahogy van, ezáltal elősegítve azt, hogy más is elfogadja Önt!

 Valószínűleg azért választotta az achátot mert kiegyensúlyozottságát és érzékenyégét szeretné fokozni!

Az achátot ősidők óta használják a szerelmi varázslatokhoz, mert vonzza a Föld bőségét.

Az achát segít, hogy gyakorlati megoldásokat találjon a szerelmi és partnerkapcsolattal összefüggő problémáira, ezen kívül „ párvonzó „ hatása is van!


AMETISZT

Ha Önnek a kedvenc köve az ametiszt, szeretné tudni, miért vonzódik hozzá?

Az ametiszt egy békés, szellemi kő, ami a magasabb világokkal való kapcsolattartást segíti elő. Ha az ametisztet választotta az azért van, mert nagyon mélyen szeretne kapcsolódni a párjához és felemelő, inspiráló szeretetre vágyik. Feltehetőleg úgy érzi, hogy előző kapcsolataiban túlságosan szerepet játszott az anyagi világ, vagy egyszerúen spirituális szinten érzi otthol magát.

Az ametiszt csillapítja az önpusztító szenvedélyeket és függőségeket okozó viselkedésmintákat.

Új valóságot mutat anélkül, hogy öncsalásra bíztatná Önt.

Az ametiszt a feltétel nélküli szeretet köve, képes felébreszteni bizonyos médiumi képességeket is.

Ennek a gyönyörű lila knek erősen spirituális és védelmező ereje van.

Ha ezt a követ választotta, valószínűleg máris magasabb tudatállapotra van ráhangolódva, vagy nagyon szeretné, hogy úgy legyen.

Az ametiszt a harmadik szem csakrához téve megnyithatja az Ön érzékeléseit. Finoman és teljes mértékben a szellem birodalmához és az asztrálsík inspirációihoz csatolja Önt.

Meditáljon az ametiszttel, így könnyebb az asztrálutazás. Tegye a párnája alá és békés álomban sok mindent megtudhat!

Az ametiszt kiválasztása alapos tudásról és mélységes békességről árulkodik, mégis a spirituális birodalmak felfedezésére irányuló kalandvágyról tanúskodik.

A kő bölcsességet hoz, spirituális szinteken megvédi Önt és a negatív dolgokat szeretetté változtatja.


AKVAMARIN

Miért választotta az akvamarin követ?

Ön egy igazi egyéniség, amit fenn is kíván tartani. ezért  hajlamos arra, hogy a többiektől eltérő gondolkodásmintákat kövessen.

Nagy baráti köre ellenére nem vágyik arra, hogy bárkit is tulságosan közel engedjen magához, mert úgy érzi ez béklyóba szorítaná.

Gondolkodása eredeti, leleményes, időnként forradalmi változásokat hozó. Ebből következik, hogy saját eszményképeit követi, mert ezek képviselik az Ön számára az élet valódi lényegét. Bármikor meggondolhatja magát, de sohasem más hatására, mert nem befolyásolható a külső körülményektől.

Időnként makacsnak, különcnek sőt kellemetlenkedőnek látják a kívülállók. Magas intelektuális képességekkel rendelkezik, mégsincs kedvére az irodai munka.

Az igazságot kutatja és rendkívül fontosnak tartja a az emberek, állatok, a természet, összességében a bolygónk jólétét, ezért elképzelhető, hogy valamilyen formáját választja a jótékonyságnak, adakozásnak.

Önnek ott kell lennie, ahol szabad és független lehet, ahol leleményessége és egyéni látásmódja szabad teret kap.

Ez a gyönyörű kő azoknak való, akik nagyon érzékenyek. Csillapítja a félelmeket, megfelelő látószögbe helyezi a dolgokat és segít a kapott információkat a legjobban felhasználni, amit a szinte médiumi képességeivel érzékei befogadnak.

Mivel Ön ezt a követ választotta, valószínűleg szüksége van az akvamarin csillapító hatására, különösképpen valamilyen zavaró dolog kielégítő elrendezésére. Segíti Önt ellazulni, amire szüksége van ahhoz, hogy boldoguljon.

Ha úgy érzi, hogy túl sok felelősség terheli, az akvamarin segítségével megbírkózik ezzel és a feladatra érdemesnek érzi magát!

Az akvamarin az Ön perspektívái kiszélesítésével kimozdítja a megszokott kerékvágásból.


AVENTURIN

Miért éppen az aventurin követ választotta a többi közül?

Az aventurin vonzza a gazdagságot és segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket is.

Ha az aventurin követ használja, a szeme kiélesedika hasznot igérő piacra.

Ez a kő a szerencsejátékosok köve, jó szerencsét hoz és pókerarchoz szükséges nyugalmat ajándékoz.

Ha Ön az aventurint választotta, lehet, hogy pénzügyekben bátorságra és vakmerőségre van szüksége.

Persze nem azért, hogy meggondolatlanul játsszon, hanem azért, hogy a lehetőségek kihasználásának érdekében képessé váljon kockára tenni azt, aminek az elvesztését még megengedheti magának.

Fontos: Mindíg legyen a nyakában egy aventurin lánc, amikor szerencsét próbál!

Ha Ön valóban spontán választotta ezt a követ, a szerencse nem kerüli el!

Az aventurin ősidők óta a  jószerencse köve. Mivel ezt választotta, itt az ideje, hogy szerencsét próbáljon! Segít észrevenni a lehetőségeket, mert az élet tartogat valamit az Ön számára.

Az aventurin teljesen új körülményeket és elképzeléseket hozhat Önnek, vagy más szemszögből mutatja meg mindazt, ami eddig is Ön előtt volt.

 

Hírek

  • Kreatív tippek
    2011-02-20 14:09:07

    Sziasztok!

    Hamarosan kreatív tippeket, ötleteket is olvashattok az oldalon. Különböző ajándéktárgyak, szobadekorációk kerülnek majd feltöltésre, illetve te magad is elküldheted majd saját munkád.

Szavazás

Miről olvasnál szívesen?
Receptek
Smink
Állatok
Rejtvények
Kreatív ötletek
Sport tippek
Kertészkedés

Asztali nézet